Conference League

Ρόμπσον: «Κάναμε λάθη κι εμείς και το VAR»

Στις υποδείξεις του VAR στάθηκε ο Μπάρι Ρόμπσον μετά την ήττα της Αμπερντίν από τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του Europa Conference League.

Ο Μπάρι Ρόμπσον τόνισε πως έγιναν λάθη από τον ίδιο και τους παίκτες της Αμπερντίν κι ήρθε η νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ, στάθηκε στα προβλήματα της τεχνολογίας κι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε πριν το 2-1 του Ντεσπόντοφ.

Αναλυτικά: «Όλοι κάνουμε λάθη. Έκανα λάθη, οι παίκτες έκαναν λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Όταν υπάρχει το VAR, σημαίνει ότι είναι εκεί για να κοιτάξουν κάτι όσες φορές χρειαστεί. Και εξακολουθούν να κάνουν λάθος; Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Αν είναι έτσι τι κάνουν εδώ; Μου είπαν ότι υποτίθεται ότι πρέπει να ελέγχουν κάθε περιστατικό.

Είμαι απογοητευμένος για την ήττα, αλλά ταυτόχρονα και τόσο περήφανος για τους παίκτες μου. Θα έπρεπε να πάρουμε έστω έναν βαθμό και είμαι απογοητευμένος που δεν το καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι έγινε τριπλή αλλαγή και μετά ήρθε το γκολ του Ντεσπόντοφ: «Έπρεπε να γίνει. Οι παίκτες είχαν "στραγγίξει". Προσπαθούσαμε να τις κάνουμε νωρίτερα, γιατί, αλήθεια, σκεφτόμασταν να κάνουμε περισσότερα πράγματα επιθετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x